Objavljeni detalji teškog sudara 4 vozila kod Dubrovnika. U bolnici umro motorist

Ilustracija: Grgo Jelavic/PIXSELL

Policija je objavila detalje teške prometne nesreće koja se u 06:25 sati na državnoj cesti D-8, na predjelu Vidikovca kod Dubrovnika, u kojoj je smrtno stradao 31-godišnji motociklist, državljanin Hrvatske.

Kako kažu, do prometne nesreće je došlo kada je spomenuti motociklist pretjecao osobno vozilo njemačkih nacionalnih oznaka, a potom i autobus dubrovačkih registarskih oznaka i udario u osobno vozilo dubrovačkih registarskih oznaka (taxi vozilo) koje se kretalo iz suprotnog smjera.

Uslijed udara, kotač osobnog vozila se odvojio i udario u osobno vozilo njemačkih nacionalnih oznaka koje je prethodno pretjecao i motocikl čeških nacionalnih oznaka čiji je vozač, 44-godišnji češki državljanin teže ozlijeđen te mu se liječnička pomoć pruža u dubrovačkoj bolnici.

Od zadobivenih ozljeda, 31-godišnji vozač motocikla je nažalost preminuo u dubrovačkoj bolnici.

Za vrijeme trajanja očevida, kojim su rukovodili policijski službenici Postaje prometne policije Dubrovnik, promet na ovom dijelu magistrale bio je u potpunosti zatvoren te se odvijao okolnim prometnim pravcima, a za sav promet otvoren je u 10,00 sati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.