Policija poziva ubojicu iz Trnja da se preda: "Šanse da ga ne pronađemo su jako male"

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

TIJELO muškarca pronađeno je jutros oko 9:40 na parkiralištu u zagrebačkom naselju Trnje, no policija još uvijek nije objavila više službenih informacija.

Prema neslužbenim podacima, žrtva je 66-godišnji muškarac koji je sa suprugom živio u Ulici Cvijete Zuzorić, nedaleko od mjesta zločina. Policija pretpostavlja da je došlo do fizičkog sukoba sa zasad nepoznatom muškom osobom, za kojom se traga.

Službenice jednog obližnjeg ureda tvrde da su vidjele kako biciklist više puta udara muškarca, koji je potom pao na tlo. 

 

''Šanse da ga ne pronađemo su jako male''

Biciklist se dao u bijeg, ali su ga one uspjele snimiti s leđa i snimku su predale policiji, koja sad ima konkretan trag. 

Zvonimir Petrović, voditelj Službe općeg kriminaliteta PU zagrebačke, rekao je za Novu TV da su na tragu počinitelju.

''Imamo indicije. Ovim putem poručujem počinitelju da se sam javi, jer šanse da ga ne pronađemo u narednih nekoliko dana su jako male'', poručuje Petrović.

"Pas nikoga nije puštao blizu"

"Nisam ništa vidio, ali sam čuo svađu. U prvi mah sam pomislio da dolazi iz centra, ali sam onda shvatio da se nešto događa u blizini", ispričao je Ivica Talan, koji je u susjedstvu popravljao automobil.

 

Kad je došao na mjesto zločina, već je jedna žena pozvala hitnu pomoć. Vidio je muškarca na podu s ozljedom glave, iz koje je obilato krvario.

"U blizini je stajao njegov pas, koji nikoga nije puštao blizu", rekao je Talaj novinarima.

Prema izjavama svjedoka, muškarac je najvjerojatnije ubijen kad je izašao u šetnju sa psom. Iz za sada nepoznatog razloga sukobio se s muškarcem za kojim policija još traga. Još se ne zna zbog čega je došlo do svađe.

Pročitajte više