Policija pronašla oružje kojim je ubijena djevojka u Našicama

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

OČEVID u našičkoj Ulici Vladimira Nazora je završen. Kako javlja Dnevnik Nove TV, policija, vatrogasci i djelatnici parkova sve su kompletno morali očistiti, trava je u parku bila visine i do metra, a ubojica je rekao da je tu odbacio oružje.

 

Načelnik Policijske postaje Našice Ivica Bukvić kazao je kako je nakon gotovo deset sati intenzivnog pretraživanja, centimetar po centimetar, policija uspjela pronaći oružje kojim je djevojka ubijena. O motivu svirepog zločina nije htio govoriti.

"Zasad je rano raspravljati o motivu, policijski službenici obavljaju razgovore i prikupljaju informacije, a znamo da su policijski izvidi tajni tako da o motivu trenutno ne možemo razgovarati", izjavio je Bukvić.

Osumnjičeni se trenutno nalazi u bolnici. "S obzirom na to da je mladić zadobio teške tjelesne ozljede i s obzirom na njegovo stanje, nalazi se na liječenju u bolnici", kazao je Ivica Bukvić. Mladić, kako je potvrdio, pod stalnim je nadzorom policije.

Policija, kako je istaknuo načelnik PP Našice, do sada mladića nije imala u kaznenim evidencijama niti je bio povezan s deliktima s elementima nasilja.

Pročitajte više