Premijer Federacije BiH ozlijedio se tijekom planinarenja

Foto: Facebook

PREMIJER Federacije BiH Fadil Novalić doživio je jučer nesreću tijekom planinarenja, a oglasivši se na Facebooku napisao je kako ozljeda nije strašna te da se brzo vraća poslovnim obavezama.

Kako je objavio Klix.ba, Novalić se poskliznuo tijekom planinarenja i pao, uslijed čega je zadobio tjelesne ozljede. "Visina s koje je pao nije bila velika tako da je Novalić samo malo ozlijeđen. Zadobio je ozljede desne šake, ali uglavnom nije ništa strašno", kazao im je izvor.

"Dragi prijatelji, danas sam se malo ozlijedio ali hvala Bogu nije ništa strašno. Uskoro sam nazad na poslu i nastavljam raditi za dobrobit svih građana Federacije. Hvala vam na komentarima podrške i lijepim željama. Vidimo se uskoro!" napisao je Novalić na svom Facebooku.  

Dragi prijatelji, danas sam se malo ozlijedio ali hvala Bogu nije ništa strašno. Uskoro sam nazad na poslu i nastavljam...

Objavljuje Fadil NovalićSubota, 26. studenoga 2022.

Klix podsjeća da je Novalić strastveni planinar te da često na društvenim mrežama dijeli fotografije s brojnih bosanskohercegovačkih, ali i regionalnih planinskih destinacija.

Pročitajte više