Prijavi se na najveću besplatnu ljetnu školu za developere u Hrvatskoj

Foto: PR

STUDENT si i htio bi nadopuniti znanje backend programiranja s iskustvom nužnim za rad na stvarnim projektima? Petotjedni program potpuno je besplatan i održava se online, a polaznici uz pomoć stručnih mentora uče razvijati složene Java aplikacije u Spring Boot frameworku.

Summer School organizira Agency04, uspješna i nagrađivana digitalna agencija iz Hrvatske koja radi s klijentima iz cijelog svijeta. Cijeli program traje 5 tjedana, a sastoji se od online tečajeva, tjednih zadataka i finalnog hackathona koje polaznici rješavaju uz pomoć mentora. 

Prijave su otvorene i traju do 30. lipnja. Summer School započinje 17. srpnja, a završava dvodnevnim Hackathonom, 21. i 22. kolovoza. U pet tjedana polaznici će imati priliku steći znanja i vještine koje će im poslužiti u započinjanju karijere, a neki od njih će dobiti i ponudu za posao u Agency04.

Za prijavu nije potrebno projektno iskustvo, ali prednost imaju kandidatkinje i kandidati sa znanjem nekog od objektno orijentiranih programskih jezika kao što je Java, ali i Python, Go, TypeScript.

Prijaviti se možete na stranici summer.agency04.com

Zašto je dobro upisati Summer School?

Curriculum sveučilišta često ne stigne pratiti nove prakse u razvoju skalabilnih i ozbiljnih rješenja. Spring Boot framework, kao i ostale prakse koje ćete dobiti kroz ovu školu, nadopunit će vaše znanje s najaktualnijim okvirima za razvoj stvarno ozbiljnih sustava.

Ključna prednost Summer Schoola su mentori koje dobijete i koji će vas pratiti kroz cijeli curriculum. Mentori su najbolji zaposlenici Agency04, a svi će polaznici imati priliku s njima raditi direktno na svom napretku.

Hackathon je završni izazov koji će vam otkriti kakvi ste zaista pod pritiskom. Možete li, surađujući s kolegama koje poznajete tek pet tjedana, u samo dva dana kreirati čitavu aplikaciju? 

Cilj Hackathona je u dva dana razviti aplikaciju koristeći stečena znanja koja su se usvajala proteklih 5 tjedana edukacije. Razviti aplikaciju u timskom okruženju, potaknuti timski rad i naučiti kako je to raditi u timu u stvarnoj situaciji. 

Ne morate sjediti u učionici

Kurikulum je digitalan, a nastava hibridna pa ga možete pratiti s bilo koje lokacije.

Izmjenjivat će se online edukacije, tjedni zadaci, one-on-one mentoriranje, a za kraj će se održati hackathon, tako da će polaznici iskusiti svu dinamiku rada u digitalnoj agenciji. 

Mnogima će to biti prvo poslovno iskustvo koje će ih naučiti balansiranju radnim obvezama. Jedino će se na zadnja dva dana, hackathona, trebati doći u prostorije Agency04 u Zagrebu.

Neki od polaznika odmah ostaju raditi

Nakon završenog Summer Schoola prošle godine, u Agency04 je ostalo raditi 10 polaznika. Evo što su neki od njih izjavili nakon gotovo godinu dana od pohađanja škole:

"Sudjelovanje u Summer Schoolu bilo je idealan način za iskoristiti ljeto. Tjedni zadaci bili su dovoljno zahtjevni da bi me zainteresirali, ali i dovoljno jednostavni da bi se lako uklopili u moj ljetni raspored. Mentori su pratili naš rad i spremno odgovarali na sva naša pitanja. Kao najzabavniji, ali i najizazovniji dio škole svakako bih istaknula dvodnevni hackathon na kojem smo imali priliku shvatiti važnost timskog rada, dobre organizacije i ugodne radne atmosfere u razvoju aplikacija.", Valentina Križ

"Zbilja me iznenadila efikasnost pristupa edukaciji. Ponajviše time što je rezultirala mojom sposobnošću da samostalno izradim funkcionalni i cjeloviti backend bez prijašnjeg predznanja. Pri tome je cijeli proces bio ugodan i bez stresa, s tjednim zadacima koji su bez većih problema savladivi. Uz to sam uvijek imao nekoga na raspolaganju za pitanja i kod kojeg sam natipkao je uvijek netko pregledao i predložio mi gdje se mogu poboljšati, tako da je ovo iskustvo mojem programiranju doprinijelo i više nego li sam mislio.", Jurica Jurić

"Na Summer School sam se prijavila iz želje za novim programerskim znanjima i iskustvima, a format i izvedba su dosta fleksibilni. Kroz interakciju s mentorima te kroz rad na konkretnim zadacima stječu se znanja primjenjiva na stvarnim projektima. Po uspješnom završetku edukacije, dobila sam priliku postati dio Agency04 tima. Program bih svakako preporučila svima koji vole usvajati nove i korisne vještine." – Ivona Raguž

Dakle, odlična je to prilika da nadopunite svoje znanje, a možda i ostanete raditi u jednoj od najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u srednjoj Europi. Prijaviti se možete OVDJE.
 

Pročitajte više