VIDEO Putinov čovjek Satanovski: Pobit ćemo sve koji su protiv Rusije

Screenshot: Twitter

VLADIMIR Solovjov, Putinov propagandist i čovjek koji na ruskoj javnoj televiziji veliča rat protiv Ukrajine, u emisiji je ugostio Jevgenija Satanovskog.

Satanovski je također Putinov čovjek koji radi u institutu koji se bavi pitanjima Bliskog istoka.

U emisiji su, kao mnogo puta dosad, tema bili NATO i mogući rat. Vijest o ovom gostovanju objavila je Julia Davis, novinarka Daily Beasta, koja i inače objavljuje isječke iz ruskih televizijskih emisija.

"Glavni propagandisti na ruskoj državnoj televiziji razmišljali su o raznim načinima napada na Zapad zbog pomoći Ukrajini: od planiranja ubojstva moćnih vladinih dužnosnika s "Popisa Satanovskog", do korištenja energije kao oružja protiv Europe.

Putinov prijatelj sastavlja "popis za ubijanje" zapadnih dužnosnika

"Oni koji su s nama bit će dobro, a ostale ćemo pobiti", rekao je Jevgenij Satanovski, nepokolebljivi proputinov propagandist, dok je promovirao "Popis Satanovskog" na ruskoj državnoj televiziji", objavila je Davis.

Inače, Solovjov je u emisiji pitao kako pobijediti Amerikance.

"Oni koji su uz nas bit će dobro, ostale ćemo ubiti", rekao je Satanovski.

"Pa što bismo trebali, ubiti 1.5 milijardi ljudi iz NATO država?" upitao je voditelj Solovjov kroz smijeh.

"Zašto NATO? Oni nisu protiv nas. Protiv nas je mala skupina. Ničega se ne boje. Od doba Gorbačova, kad smo počeli igrati po njihovim pravilima, oni nas se više ne boje. To je glavni faktor", rekao je. Dodao je da se radi o više stotina osoba.

"I trebaju znati da će, ako bude potrebe za tim, doći njihov kraj", dodao je Satanovski.

Pročitajte više