Ryanair uvodi novi let kojim će povezati Poljsku i Pulu

Ilustracija: EPA

HRVATSKA i Poljska bit će povezane novom zračnom linijom, javljaju iz Ryanaira. 

Naime, radi se o letu koji će dva puta tjedno povezivati Pulu i Poznan. 

Osim toga, pojačat će se intenzitet letova iz Pule za Bruxelles (Charleroi) i London (Stansted), koji će srpnja prometovati 3 (+1) puta tjedno u sklopu Ryanairovog ljetnog rasporeda za Hrvatsku. 

Jedina direktna linija iz Pule prema Poljskoj

"Kako će se programi cijepljenja nastaviti u narednim mjesecima, zračni promet će se povećavati i mi sa zadovoljstvom najavljujemo ovu novu rutu od Pule do Poznana, kao i dodatne letove iz Pule u Bruxelles Charleroi i London Stansted. Imajući na umu da se mjere redovito mijenjaju, putnici mogu bukirati karte, ali i bez naknade odgoditi ili promijeniti datum putovanja", rekli su iz Ryanaira. 

Radi se ujedno i o jedinoj direktnoj liniji iz Pule prema Poljskoj, a Ryanair trenutno na svojim mrežnim stranicama nudi, uz ovu, još četiri linije prema pulskoj zračnoj luci: iz Londona, Beča, Bruxellesa i Frankfurta.

Podsjetimo, Ryanair je pokrenuo rasprodaju karata po cijenama od samo 153 kune za putovanja do kraja listopada ove godine. Karte moraju biti rezervirane do nedjelje (18. travnja) u ponoć na stranicama Ryanaira. 

Pročitajte više