Jagić: Ako su navijači bili u krivo vrijeme na krivom mjestu, otkud im ozljede?

Foto: Nova TV

PREDSJEDNIK Sindikata policije Dubravko Jagić opet je komentirao navijačke nerede na A1.

"Policija je odradila svoj posao u Desincu točno po pravilima službe, kako i treba", ustvrdio je za Dnevnik Nove TV. Na konstataciju kako je predsjednik Republike rekao kako baš sve i nije bilo dobro pripremljeno, Jagić je odgovorio:

"Mene samo zanima je li možda predsjednik završio Policijsku akademiju? Je li možda ikad sudjelovao u takvim sukobima i je li siguran uz policiju koja ga čuva? Dakle, njega policija čuva i ne znam zašto bi rekao takve stvari. Na kraju krajeva, sam je rekao da policajcima ne treba povećavati plaću, a mi imamo najmizerniju plaću", rekao je čelnik Sindikata policije Hrvatske.

"Bila je to borba za goli život"

Jagić, kako je istaknuo, u kontaktu je s ozlijeđenim policajcima.

"Neki od tih ozlijeđenih policajaca su navijači Hajduka. Kažu kako je to bila borba za goli život, da je toliko ljudi nasrnulo na njih da nisu imali druge opcije nego da naprave to što je napravljeno, što je u potpunosti opravdano – upotreba vatrenog oružja", zaključio je Jagić.

Brojni navijači tvrde da su se našli u krivo vrijeme na krivom mjestu. Na pitanje je li moguće da su ipak policajci krivo postupili, Dubravko Jagić kazao je da to nije moguće.

"Ako su oni bili u krivo vrijeme na krivom mjestu, otkud im ozljede? Dakle bili su tamo, napravili su ono što nisu trebali raditi i tu nema nikakve priče. Nemoguće je da se nekom nešto dogodilo a da nije bio tamo prisutan", zaključio je gost Dnevnika Nove TV.

Pročitajte više

 

Pročitajte više