Šestorica u Šibeniku napadala navijače drugog kluba, djeci pokušali oteti dresove

Ilustracija: Dusko Jaramaz/PIXSELL

PET osoba je uhićeno, a još jedna je prijavljena, zbog nasilja prema pripadnicima drugih navijačkih skupina, javlja PU šibensko-kninska. Dvojica 34-godišnjaka, 23-godišnjak i dvojica maloljetnika su privedena, a drugi 23-godišnjak je prijavljen redovnim putem zbog napada koji su se dogodili u noći na subotu.

Sve je počelo u petak oko 23:30 kada su dvojica 34-godišnjaka i maloljetnik prvo zaustavili automobil u kojem su primijetili navijačko sredstvo jednog nogometnog kluba i zatim tjelesno napali 18-godišnjaka i lakše ga ozlijedili.

Djeci pokušali skinuti dresove

Sat vremena kasnije su 34-godišnjak i maloljetnik tjelesno napali 25-godišnjaka i lakše ga ozlijedili, a oteli su mu i ruksak s osobnim stvarima i dokumentima.

Iste noći, oko 1:45, 34-godišnjak, dvojica 23-godišnjaka i dva maloljetnika, pristupili su 42-godišnjaku s dvoje djece i na grubi način pokušali uzeti majice s obilježjima jednog nogometnog kluba. Bili su uporni, ali nisu uspjeli.

Pretragama obiteljskih kuća, stanova i osobnih automobila kojima se osumnjičeni koriste pronađena su dva pepper spreja, teleskopska palica i jedno pirotehničko sredstvo.

Policija nije objavila o navijačima kojih klubova se radi.

Pročitajte više