Sinčić: Tolušiću, ja sam te prijavio. Odveden si kao zadnja budala u zatvor

Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL

POLICIJA je rano jutros pokucala na vrata obiteljske kuće bivšeg Plenkovićevog potpredsjednika vlade i ministra Tomislava Tolušića u Virovitici.

Uhićenje je, kako doznaje Index, po nalogu Ureda europskog javnog tužitelja (EPPO). EU tužitelji, doznajemo, istražuju Tolušićevu vinariju.

Obavljena je pretraga Tolušićeve kuće. Nakon toga su Tolušića policajci i istražitelji odveli u vinariju koja je predmet istrage.

Uhićenje je komentirao Ivan Vilibor Sinčić. "Uhićen je Tolušić, pola godine nakon što sam ga prijavio EPPO-u", piše Ivan Vilibor Sinčić na Facebooku.

"Sjećam se njegove bahatosti na naše prijave, jer on je HDZ-ovac, a HDZ svoje štiti. Ali Plenković je toliko bitan za EPPO, Tolušiću, da si danas, na temelju prijave Sinčića, kojem si se smijao, odveden ko zadnja budala u zatvor. Uživaj, zaslužio si", piše Sinčić.

"Dobro bi bilo da svi HDZ-ovci upamte, uključujući Plenkovića, tko se zadnji smije, najslađe se smije. Zadnjih dana, vi se sve rjeđe smijete. A bit će i gore. Ima vas još puno na mom popisu. Lopovi", piše.

 

Pročitajte više