Sinčićeva stranka: AP je vodio političke orgije s Rimac i Žalac. Hoće li se izvući?

Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL

STRANKA Ključ Hrvatske, koju predvode eurozastupnik Ivan Vilibor Sinčić i bivši živozidaši, usporedila je u novoj objavi na Facebooku Plenkovića i Sanadera.

"Čeka li Plenkovića isti scenarij kao i Sanadera ili će se uspjeti izvući?" pita se Ključ Hrvatske.

"Svakim danom nam sve postaje jasnije i jasnije da je Vlada premijera Plenkovića korumpiranija i kriminalnija od Vlade Ive Sanadera. No, pitamo se hoće li i Plenković završiti na optuženičkoj stolici ili institucijama neće ništa biti sumnjivo niti sporno.

Afera Borg koja je direktno povezana s Plenkovićem se nije do kraja raspetljala niti se znaju bitni dijelovi, te kombinacije u kojoj je glavni bio upravo Plenković.

Navest ćemo, opet, i nedavnu aferu INE (ovo se ne smije samo tako zaboraviti nego je potrebno staviti u udžbenike da djeca mogu čitati i učiti kako su veliki domoljubi i hrvati iz Hdz-a pljačkali i krali državu Hrvatsku i hrvatski narod)", piše Ključ Hrvatske.

"OLAF i EPPO su ih ipak spriječili u njihovim naumima"

"Osvrnimo se i na aferu Softver i Vjetroelektrane u kojoj se kombinaciji pojavljuje i sam AP (po svemu sudeći to je naš veliki prosvjetitelj), koji je očito vodio uske političke orgije s Rimac i Žalac, te su bili dobre spone u obavljanju zadataka", dodaju.

"Toliko je branio i hvalio Žalac da bi mu normalan čovjek umalo povjerovao, a Hrvatske institucije su taj predmet držale duboko u ladici", dodaje Ključ Hrvatske.

"OLAF i EPPO su ih ipak spriječili u njihovim naumima da dokumentaciju popapaju miševi. Za Rimac se može reći da je žrtveno janje i da je ona bila ta za obavljanje prljavih poslova gdje je očito prihvatila takvu ulogu te se tako i ponašala. Žalac je bila miljenica premijera i osoba od odgovornosti te uži dio tima.

Uglavnom, da smo narod koji ima osjećaj da nam takvi ne vode državu nego je uništavaju, odavno bi ustrajali kao radnici zagrebačke Čistoće i pomeli ih jednom za svagdje, ali, očito je naš narod toliko inertan da mu je problem izaći na izbore, a gdje još izaći na ulice i tražiti ostavku lopova i onih koji im drže većinu", piše Ključ Hrvatske.

Pročitajte više