Škorina suradnica o trošenju novca: Sve je neistina

Foto: Marko Prpić/Pixsell

TJEDNIK Nacional u utorak je objavio da je Škoro morao otići zbog bliske mlade suradnice koja je dobila skupe poklone plaćene novcem stranke.

Škoro je u razgovoru za HRT demantirao da ima veze s tim.

"Sve navedeno je neistina. Kreditnu karticu u Domovinskom pokretu imao je samo gospodin Darijo Žepina dok mu je ja nisam blokirao.

Pogledajte malo i Statut, ulogu glavnog tajnika (članak 31.) i Nadzornog odbora", izjavio je Miroslav Škoro, osnivač i bivši član Domovinskog pokreta.

Oglasila se i suradnica

"Sve navedeno je neistina. Kreditnu karticu u DP-u imao je samo g. Darijo Žepina koji je, uz g. Bubala, jedini odgovoran za financijsko poslovanje stranke. Pogledajte malo i Statut, ulogu glavnog tajnika (Čl. 31) i Nadzornog odbora", rekla je Nikolina Brajković RTL-u.

Stranačkom karticom plaćena skupocjena narukvica

Podsjetimo, Nacional je, između ostalog, objavio da je Škoro s funkcije predsjednika Domovinskog pokreta morao odstupiti zbog još uvijek ne posve razjašnjenog odnosa s bliskom suradnicom Nikolinom Brajković (25). Pozivajući se na izvore iz vrha stranke, Nacional piše da je Brajković u veljači ove godine izabrana za članicu Nacionalne zaklade Domovinskog pokreta. U stranci je bila i formalno zaposlena, a Škoro ju je sa sobom povukao i u sabor kao svoju osobnu asistenticu. U parlamentu radi pro bono, a plaća je Domovinski pokret.

Pročitajte više

 

Pročitajte više