Srpsku premijerku 2010. godine snimili u nedozvoljenom glisiranju kod Krka

Screenshot: Nova TV, B92

ANU BRNABIĆ, danas srpsku premijerku koja je izjavila da od 2016. nije bila u svojoj kući na Krku, kamere su snimile 2010. godine u nedozvoljenom glisiranju.

Kako je podsjetio morski.hr, tada je Brnabić bila posve nepoznata osoba, a kamere Nove TV ulovile su je dok su njihovi reporteri snimali prilog o pomorskoj policiji u kontroli plovidbe.

Brnabić je ulovljena u nedozvoljenom glisiranju, dakle, bliže od 300 metara obali, zbog čega se, kako je vidljivo na snimci, i sama pokušala opravdati.

"Krenuli smo čamcem uobičajeno na ovu plažu, gdje nema puno kupača. Kad smo krenuli tamo prema mulu, malo sam brže krenula", kazala je tada hrvatskim policajcima i televizijskoj ekipi.

Brnabić: Otkad sam ušla u vladu, nisam ušla u svoju kuću na Krku

Premijerka Srbije Ana Brnabić ljetovala je u Hrvatskoj pa je srpskoj javnosti ispričala nešto o tome, prenosi Nova.rs. Brnabić je kazala da je naslijedila imovinu u Hrvatskoj i da je zato ljetovala na hrvatskoj obali.

"Imam kuću u Hrvatskoj, na otoku Krku. Moj djed, otac mog oca je s Krka, tako da imam svoju kuću tamo. Posljednji put sam tamo bila 2016. godine. Otkad sam ušla u vladu, kao ministrica za državnu upravu i lokalnu samoupravu, nisam išla u svoju kuću", rekla je Brnabić prije par dana, prenosi Nova.rs.

"Za mene kao predsjednicu vlade nije dobro da ljetujem u Hrvatskoj"

Brnabić kaže da ona u ovom trenutku osjeća da za nju kao šeficu vlade Srbije nije dobro da ljetuje u Hrvatskoj. 

"Dio moje obitelji ljetuje tamo. To je moj osobni osjećaj, mislim da ne moram objašnjavati", poručila je premijerka Srbije. 

 

Pročitajte više

 

Pročitajte više