Svjedokinja sudara Porschea i cisterne: Jurilo ih je 5, 6. Vozili su preko 200 na sat

Foto: DVD Cres

IZMEĐU Beleja i Hraste jučer se dogodila teška prometna nesreća u kojoj se Porsche izravno sudario s cisternom. U kakvom je stanju automobil, najbolje svjedoče fotografije koje je objavilo Dobrovoljno vatrogasno društvo Cres, ali i snimka nesreće svjedokinje sudara koju je objavio Morski.hr.

"Poslije Martinšćice prelazili su nas Porschei, njih 5-6. Išli su 200 na sat. Mi smo mislili da je čovjek mrtav, ali vidimo da je ipak živ, ali potpuno zarobljen u autu. Isuse, oni nisu normalni", kazuje svjedokinja potresena događajem, dok se na snimci vidi osoba koja iz automobila diže palac gore na pitanje je li dobro.

Teško ozlijeđen 45-godišnjak

Iz PU primorsko-goranske su nam kazali da se nesreća dogodila oko 13:30, kada je Porsche zagrebačkih registracija zbog neprilagođene brzine skrenuo u suprotnu traku i izravno se sudario s cisternom riječkih registracija. Vozač Porschea, 45-godišnjak, teško je ozlijeđen i prebačen u KBC Rijeka, gdje mu se pruža pomoć. Kao što se može vidjeti na fotografijama, vatrogasci su morali rezati lim kako bi izvukli unesrećenog vozača.

Pročitajte više