Talijanka ubijena u Umagu s ubojicom navodno često mirno sjedila na terasi apartmana

Foto: Euro Star Umag

JOŠ nije poznato puno detalja o slučaju stravičnog ubojstva u Umagu, odnosno u mjestu Zakinji. Rano ujutro u apartmanu je pronađena teško ozlijeđena žena koja je ubrzo preminula. EurostarUmag javlja da je suprugu ubio turist, a Index doznaje da je riječ o državljanima Italije.

Žena je navodno imala teške ozljede, koje su opisane kao "stravične", piše Glas Istre. Djelatnik umaške hitne medicinske pomoći je policiji dojavio u 4:55 da je žena u apartmanu teško ozlijeđena.

Policija je na mjesto događaja stigla u 5:45, kada je žena preminula. U tijeku je očevid, a počinitelj je uhićen u 6:45.

Talijani sjedili navečer na terasi i djelovali mirno

Glas Istre neslužbeno doznaje da je ubijena žena imala 40 godina, a počinitelj 30. Novinari kažu da na terenu mogu dobiti vrlo malo informacija te da je oko kuće jako puno policije i forenzičara.

Ubojstvo se dogodilo u kući udovice koja se bavi iznajmljivanjem apartmana turistima. Zakinji su malo i mirno mjesto, udaljeno oko tri kilometra od mora, a stanovnici su šokirani ubojstvom turistice. Glas Istre saznaje da su Talijani navečer obično sjedili na terasi i da su djelovali mirno.

Susjedi su sinoć čuli galamu koja je navodno bila tolika da su neki od njih išli vidjeti je li sve u redu. Poslije toga su se Talijani smirili, no tijekom noći je, po svemu sudeći, svađa eskalirala u veliki sukob. Prema neslužbenim informacijama Glasa Istre, u apartmanu je sve puno polomljenog namještaja i razbijenog stakla.

Vlasnica apartmana za vrijeme očevida ne smije napustiti dvorište ni davati izjave novinarima. Prvi susjed je prijavio nemili događaj, ali također ne razgovara s novinarima. 

Pročitajte više

 

Pročitajte više