Na mjestu nesreće u Lici poginuo mladić (22). Onda još naletio BMW, poznati detalji

Ilustracija: Dusko Jaramaz/PIXSELL

JUTROS oko 3 sata došlo je do prometne nesreće kod mjesta Ličko Cerje u kojoj je poginuo mladić. Na teren su nakon dojave o nesreći upućeni policija i vozila hitne medicinske pomoći iz Gospića i Gračaca.

22-godišnji mladić iz Zadra je poginuo na mjestu u prevrtanju Mazde, a potom je na Mazdu naletio BMW, što policija tretira kao odvojenu prometnu nesreću. 

"Noćas u 3:35 sati na dionici državne ceste broj 50 u mjestu Ličko Cerje dogodila se prometna nesreća kada je 23-godišnjak iz Zadra upravljao osobnim automobilom zadarske registracijske oznake, iz smjera Gospića u smjeru Gračaca, te uslijed neprilagođene brzine sletio ulijevo van kolnika te se odbio od drveta natrag na kolnik i zaustavio na krovu na sredini kolničkih traka. Vozač je uslijed zadobivenih ozljeda smrtno stradao na mjestu događaja", objavila je policija. 

Opisali su i kako je došlo do udara BMW-a.

"Potom u 3:39 sati u zaustavljeni automobil uslijed nepropisne brzine kretanja udara osobni automobil zadarskih registracijskih oznaka kojim je iz smjera Gospića u smjeru Gračaca upravljao 22-godišnjak iz Gračaca. Vozač i 21-godišnji suvozač nisu ozlijeđeni", priopćila je policija. 

Vozač osobnog automobila marke BMW iz Gračaca nije ozlijeđen, javio je ranije lokalni portal Gs Press.

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na državnoj cesti DC50 Gospić-Gračac u mjestu Ličko Cerje.

Pročitajte više