Tinejdžer (13) u Srbiji prebio liječnika u ambulanti. Udarao ga u glavu

Ilustracija: Screenshot TV Kikinda

LIJEČNIKA Olivera Stojakovića iz Kikinde u Srbiji na radnom mjestu u dječjoj ambulanti u Domu zdravlja pretukao je tinejdžer (13). 

Nezabilježen incident se dogodio u četvrtak oko 18 sati kad je liječnik maloljetnom pacijentu rekao da mu mora uzeti bris iz nosa. Dječak je u ambulanti bio s majkom. Iako je dr. Stojaković uvjeravao maloljetnika da ga ništa neće boljeti, tinejdžer je počeo psovati, a uskoro ga je i fizički napao. 

"Tinejdžer je počeo psovati doktora i medicinsku sestru. I tu se nije zaustavio, uslijedili su iznenadni udarci. Jedan pa drugi i treći u predjelu lica liječnika, odnosno oka. Sve je trajalo samo nekoliko sekundi", rekao je izvor za Blic pa dodao: "Vrata ambulante i čekaonice bila su otvorena, pa su incident gledala i slušala druga bolesna djeca i njihovi roditelji."

Nitko od roditelja koji su u tom trenutku s djecom bili u ambulanti nije se umiješao. Kad je ozlijeđeni liječnik sjeo i stavio oblog na oko, ponovo se pojavio tinejdžer i nastavio ga provocirati, a s incidentnim ponašanjem nastavio je i kada je stigla policijska patrola, piše Blic koji je kratko razgovarao s napadnutim liječnikom. 

"Razočaran sam, tužan i potišten", rekao je dr. Stojaković. 

U kikindskoj policiji potvrdili su da su postupali zbog ovog incidenta. Policija je intervenirala i utvrdila okolnosti događaja te o njemu obavijestila Više javno tužiteljstvo u Zrenjaninu. 

Pročitajte više

 

Pročitajte više