Tinejdžer u Engleskoj vjerovao da je sklopio pakt s demonom pa zaklao dvije sestre

TINEJDŽER iz Engleske, koji je ubio dvije sestre jer je vjerovao da je sklopio pakt s demonom, danas je osuđen na najmanje 35 godina zatvora.

Istražitelji su u domu Danyala Husseina (19) pronašli rukom napisan "ugovor" s "moćnim kraljem Lucifugeom Rofocaleom", u kojem je obećao da će žrtvovati više žena u zamjenu za veliki dobitak na lutriji. Hussein se potpisao svojom krvlju, piše Sky News.

Mladić je zatim u lipnju 2020. izbo sestre Bibaau Henry i Nicole Smallman dok su kasno navečer plesale same u parku. Izbo je Smallman 28 puta, a Henry osam te nakon toga pobjegao s mjesta događaja. Tijekom napada se posjekao te ga je policija uhitila na temelju snimaka s nadzorne kamere i DNA dokaza.

Obećao "demonu" šest žrtvi svakih šest mjeseci

Hussein je odrastao u Londonu te je imao problematično djetinjstvo. Nastavnici su, kada je imao 15 godina, otkrili da je na školskim računalima pretraživao sadržaje krajnje desničarske propagande te su ga uputili na vladin program za borbu protiv ekstremizma.

Nakon ubojstava, policija je otkrila da je i u kasnijoj dobi pretraživao internetske sotonističke forume i desničarsku ideologiju.

Hussein je u "ugovoru s demonom" obećao da će "svakih šest mjeseci izvesti najmanje šest žrtvovanja" i da će "žrtvovati samo žene". Zauzvrat je tražio glavni zgoditak na lutriji Mega Millions Super Jackpot. U 10 dana nakon ubojstava Hussein je potrošio 160 funti na srećke.

Pročitajte više