U Kaliforniji oteta i ubijena četiri člana obitelji, među njima i beba

Foto: Merced County Sheriff's Office/Facebook

ČETIRI člana obitelji koji su oteti pronađeni su mrtvi na farmi u Kaliforniji, rekao je šerif okruga Merced, prenosi ABC News. Osmomjesečna Aroohi Dheri, njezini roditelji Jasleen Kaur (27), Jasdeep Singh (36) i bebin stric Amandeep Singh u ponedjeljak su oteti. 

Trenutno nije poznat motiv otmice i ubojstva, a istraga mjesta zločina još je uvijek u tijeku. Osumnjičen je Jesus Manuel Salgado (48). U utorak je pokušao samoubojstvo i u kritičnom je stanju. 

Sve je snimila nadzorna kamera

U ponedjeljak u 8:30 ujutro, Jasdeep Singh stigao je u obiteljsku tvrtku, a nekoliko minuta kasnije i njegov brat Amandeep Singh. Zatim su vidjeli kako netko hoda autocestom u blizini. Radilo se o osumnjičenom, a Jasdeep Singh je zatim stupio u kontakt s njim. Osumnjičenik je zatim izvadio pištolj i ušao u tvrtku. 

U 9:11 video je pokazao kako se otvaraju stražnja vrata i kako naoružani osumnjičenik izlazi, rekli su dužnosnici.

Sumnja se da je upletena još jedna osoba

Jasdeep i Amandeep Singh viđeni su kako izlaze iz zgrade, očito s rukama svezanim na leđima te su sjeli na stražnje sjedalo. Osumnjičenik ih je odveo na nepoznatu lokaciju, a zatim se za nekoliko minuta vratio na parkiralište tvrtke i ušao unutra. Manje od jedne minute kasnije, Jasleen Kaur i njezina 8-mjesečna beba izašle su s njim, a zatim je odveo i njih. 

Šerifov ured objavio je u utorak da je auto Amandeepa Singha pronađen kako gori malo prije podneva u ponedjeljak. Šerif je rekao kako vjeruje da je u zločin umiješana još najmanje jedna osoba. 

Pročitajte više