U požaru u Bjelovaru smrtno stradao 67-godišnjak

Ilustracija: Damir Špehar/Pixsell

U POŽARU u obiteljskoj kući u Bjelovaru u Ulici Mlinovac pronađen je mrtav 67-godišnji vlasnik kuće, priopćila je bjelovarska policija.

Do požara je došlo oko 13 sati u subotu u dnevnom boravku obiteljske kuće, a Policijska uprava dojavu Centra 112 zaprimila je u 13:54. Požar su gasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Bjelovara, pri čemu je u kući, u prostoriji kuhinje, pronađen mrtav 67-godišnji vlasnik.

Uzrok je otvoreni plamen

Očevidom na mjestu događaja, uz stručnu pomoć inspektora zaštite od požara, utvrđeno je da je uzrok ovog požara otvoreni plamen neutvrđenog izvora koji je izbio u dnevnom boravku.

U požaru je izgorio dio sjedećeg namještaja, dok je uslijed djelovanja požara došlo i do začađenja kuhinje koja se nalazi u sklopu dnevnog boravka.

Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru u ponedjeljak, 17. siječnja, obavit će se obdukcija smrtno stradalog muškarca kako bi se utvrdio točan uzrok smrti te se poduzimaju i ostale potrebne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog nesretnog događaja, priopćila je bjelovarska policija.

Pročitajte više

 

Pročitajte više