U Splitu ušao u dućan i pred kupcima nožem izbo partnericu, umrla je. On je uhićen

Foto: Pixsell/Miroslav Lelas

U SPLITU se dogodilo ubojstvo.

Kako je javila policija, nešto prije 15 sati u Poljičkoj ulici u Splitu muškarac je ušao u prodavaonicu i nožem napao i teško ozlijedio djelatnicu trgovine.

Preminula u bolnici

Žena je s teškim ozljedama vozilom Hitne pomoći prevezena u bolnicu, gdje je ubrzo preminula.

Zaposlenici trgovine su muškarca zadržali do dolaska policije te je uhićen i priveden u službene prostorije.

Mjesto događaja je osigurano i u tijeku je očevid, javila je splitska policija, koja je na mjestu napada zaplijenila nož kojim je počinjen napad.

 

Video: Dalmatinski portal

Ubio je nevjenčanu partnericu

Kako Index neslužbeno doznaje, ubijena žena je nevjenčana partnerica muškarca koji ju je izbo. Doznajemo i da napadač ima 54 godine.

Među svjedocima se prepričava kako je bilo više uboda, a police i pod su bili puni krvi. Iz onoga što je napadač vikao zaključili su kako se adi o osobama koje su u vezi.

"Ubo ju je više puta, pritom nerazgovijetno vičući", kazao je očevidac. 

Krvavom je napadu nožem, kako su ispričali svjedoci, prethodila svađa, a nasilnika je savladao zaštitar uz pomoć nekoliko mladića koji su ga bacili na pod.

Svjedok: Užasno. Ubo ju je puno puta, još sam u šoku

Prema prvim neslužbenim informacijama, napadač je i sebe pokušao ubosti nakon što je brutalno napao i ozlijedio svoju žrtvu.

"Jadna žena, stajala je na nogama kada joj je napadač došao s leđa. Imao je kapu na glavi, nešto joj je vikao i izvukao nož. Užasno, užasno, ubo ju je puno puta, još sam u šoku", rekla za Slobodnu djevojka koja je vidjela napad. 

Uskoro opširnije

Pročitajte više