U Srbiji poginula 4 mladića, sletjeli s mosta, auto smrskan: "Vraćali su se s tuluma"

Foto: Instagram

ČETVORICA mladića smrtno su stradala na cesti Gojna gora - Čačak u mjestu Jančići u Srbiji. 

Kako javlja Telegraf, automobil u kojem su bili, čačanske registracije, sletio je s mosta u rijeku Kamenicu. Mladići su bili u dobi od 18 do 20 godina. Nesreća se dogodila nekoliko sati poslije ponoći, a automobil je pronađen tek jutros oko 10 sati.

Vozač je najvjerojatnije izgubio kontrolu i auto je sletio na lijevu stranu u korito rijeke Kamenice. Pretpostavlja se da su prije pada udarili u drvo, prevrnuli se pa završili u kanalu, navodi Pink. Vatrogasci su satima izvlačili automobil iz provalije, kao i tijela preminulih mladića.

Vraćali se sa slavlja

"Vraćali su se valjda s nekog slavlja i vozač je izgubio kontrolu nad automobilom i sletjeli su s ceste. Svi su nastradali. Ovo je prava tragedija, radi se o tek punoljetnim mladićima. Svi su imali po 18 ili 19 godina", kaže za RINU jedan od mještana sela Jančići koji se jutros našao na mjestu tragedije.

Dvojica stradalih mladića su imala 19 godina, jedan 18 i jedan 20, javlja Blic.

"Prijateljica nam je slavila osamnaesti rođendan. Bili smo skupa", prenosi Nova.rs riječi jednog prijatelja stradalih mladića, koji je rekao da su te noći bili dobro raspoloženi. "Nisam vidio da su pili. U šoku sam. Ne znam ni zašto su se zaputili u tom pravcu", kazao je.

Istraga je u tijeku.

Pročitajte više