U subotu zatvorena prometna ulica u centru Zagreba

Foto: Lovro Domitrovic/PIXSELL

FRANKOPANSKA ulica će na dijelu od Ilice do Dalmatinske u subotu od 7 do 19 sati biti zatvorena za sav promet zbog radova na sanaciji od potresa, najavili su iz Grada Zagreba. Obilazni pravci bit će: Ilica - Kačićeva - Prilaz Gjure Deželića - Frankopanska ulica. Za vrijeme radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji.

Privremena regulacija prometa - Trnjanska ulica

Iz Grada Zagreba obavijestili su i da je zbog izvođenja radova na revitalizaciji vrelovoda Trnjanska cesta na dijelu od Slavonske avenije do Starotrnjanske ulice do 15. listopada do 20 sati zatvorena za sav promet. Obilazni pravci su: Starotrnjanska - Drinska - Lastovska - Kruge - Slavonska avenija i obratno. Za vrijeme radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji. 

Privremena regulacija prometa - Ulica Graberje

Također, zbog izvođenja radova na sanaciji kolnika za promet je do 8. listopada do četiri sata za sav promet zatvorena Ulica Graberje na dijelu od Kustošijanske do Kotoripske. 

Obilazni pravci su: Graberje - Ulica Vojmila Rabadana - Kustošijanski venec - Kustošijanska i obratno.

Za vrijeme radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji, a iz Grada Zagreba upozoravaju na moguće poteškoće u prometu te mole za strpljenje i razumijevanje.

Pročitajte više

 

Pročitajte više