U Zagrebu ubijen čovjek, napad je snimljen. Napadač u bijegu, objavljeni detalji

Foto: Index

POLICIJA je objavila službeno priopćenje o napadu na zagrebačkom Trnju. Podsjetimo, jučer je nakon fizičkog sukoba na zagrebačkom Trnju umro 66-godišnjak od posljedica ozljeda.

Napadač je od tada u bijegu.

Policija je objavila što su zaključili nakon provedenog očevida.

"Jučer, 27. rujna, oko 9:35 na Trnju u Nalješkovićevoj ulici, na pješačko-biciklističkoj stazi, nakon prethodnog verbalnog sukoba, nepoznati je počinitelj fizički napao 66-godišnjaka, koji je pao na tlo, da bi ga potom on ponovno udario i tada napustio mjesto događaja. Na mjestu događaja je 66-godišnjak smrtno stradao, tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Kriminalističko istraživanje je u tijeku", objavila je policija.

Policija u svom priopćenju ne spominje ubojstvo, već u naslovu pišu da je riječ o teškoj tjelesnoj ozlijedi s posljedicom smrti.

Prema riječima svjedoka, u sukobu s ubijenim muškarcem sudjelovao je biciklist, koji se potom dao u bijeg. 

Čula se svađa

Dnevnik.hr javio je da su službenice iz obližnjeg ureda vidjele da je biciklist više puta udario muškarca, koji je potom pao na tlo. One su ga uspjele snimiti s leđa i snimku su predale policiji, koja sad ima konkretan trag. 

Jedan muškarac koji se našao u blizini kaže da je čuo svađu.

"U prvi mah sam pomislio da dolazi iz centra, ali sam onda shvatio da se nešto događa u blizini", ispričao je Ivica Talan, koji je u susjedstvu popravljao automobil.

Kad je došao na mjesto zločina, već je jedna žena pozvala hitnu pomoć. Vidio je muškarca na podu s ozljedom glave, iz koje je obilato krvario.

"U blizini je stajao njegov pas, koji nikoga nije puštao blizu", rekao je Talaj novinarima.

Pročitajte više

 

Pročitajte više