Učite od najboljih na ciklusu motivacijskih predavanja Velimira Sriće

Foto: Press

VELIMIR Srića prof. dr., konzultant i profesor sa svjetskim iskustvom koji je odgojio mnoge generacije uspješnih menadžera i lidera u Hrvatskoj i regiji, u suradnji sa Swiss School of Business and Management, pokreće ciklus devet motivacijskih predavanja AFTERWORK SA SRIĆOM

Što je AFTERWORK sa Srićom?

Inspirativna predavanja koja potiču na učenje uz druženje u pozitivnoj atmosferi nakon napornog radnog dana. Cilj je poticanje i motiviranje sudionika na usvajanje ideja, vještina i znanja koji stvaraju uspjeh na poslu i u životu.

Kome je namijenjen?

Predavanja su namijenjena svima koji žele biti bolji i uspješniji u onome što rade, od menadžera na najvišim izvršnim pozicijama do zaposlenika ili poduzetnika-početnika. Možete odabrati pojedinačnu temu ili cijeli ciklus, ovisno o vašim željama i interesima. Svaki sudionik dobiva uvjerenje o sudjelovanju.

Koje teme se obrađuju?

Izabrane teme važne su za uspjeh u suvremenom poslovnom okruženju. Aktualne su i temelje se na programima najuspješnijih svjetskih poslovnih škola, prilagođeno našem okruženju. 

Kada i gdje se predavanja održavaju?

Jednom mjesečno, četvrtkom od 18,00 do 20,00 sati, u prostorijama Swiss School of Business and Management, Veslačka 2A, Zagreb. Ukoliko niste u mogućnosti sudjelovati uživo, Afterwork možete pratiti putem live streaminga. 

Teme i termini:

  • 16.02.2023.  Poslovni i društveni trendovi - kako se prilagoditi i pobijediti
  • 16.03.2023.  Leadership – sve tajne harmoničnog vođenja
  • 20.04.2023.  Kako poticati kreativnost i stvarati inovacije
  • 11.05.2023.  Unapređenje međuljudskih odnosa u tvrtkama
  • 15.06.2023.  Uspješna prodaja u digitalno doba
  • 21.09.2023.  Strateškim i agilnim razmišljanjem do uspjeha
  • 19.10.2023.  Motivacija i samomotivacija
  • 16.11.2023.  Povećanje osobne efikasnosti
  • 07.12.2023.  Balans poslovnog i privatnog života  - poslovne i osobne mudrosti za uspjeh

Informacije o sadržaju svake teme možete naći OVDJE.

Koja je cijena?

Cijena pojedinačnog predavanja je 50 EUR + pdv, a ciklus 9 predavanja: 400 EUR + pdv (jedno predavanje GRATIS).

Kako se prijaviti?

Prijaviti se možete OVDJE. Broj mjesta je ograničen.

Vise o SSBMu

Swiss School of Business and Management Geneva (SSBM) trenutno djeluje na 15 tržišta od kojih i u Hrvatskoj s kampusom u Zagrebu.

Škola je  utemeljena  u Ženevi prema iskustvu uglednih predavača i stručnjaka koji su predavali na priznatim visokoobrazovnim institucijama u SAD-u, Italiji, Francuskoj i Švicarskoj te globalnim kompanijama. Svoje dugogodišnje  znanje i iskustvo pretočili su u kvalitetne DBA, MBA i Bachelor programe koje trenutno pohađaju studenti iz preko 130 zemalja.

MBA program nudi studentima priliku obrazovanja na SSBM-u, prema standardima EduQua-e, švicarskog nacionalnog tijela za osiguranje kvalitete obrazovanja odraslih te ACBSP-a (Accreditation Council for Business Schools and Programs), vodećeg specijaliziranog akreditacijskog tijela za poslovno obrazovanje koje daje jednu od najboljih akreditacija za poslovne škole.

Pridružite nam se i ostvarite svoj puni potencijal!

Pročitajte više