Učiteljica u Engleskoj optužena za ubojstvo dečka. Zakopala njegovo tijelo u vrtu?

Ilustracija: EPA

UČITELJICI osnovne škole optuženoj za ubojstvo partnera sudit će se kasnije ove godine.

Fiona Beal (48) navodno je ubila svog dugogodišnjeg partnera Nicka Billinghama između 30. listopada i 10. studenog prošle godine. Policija je njegovo tijelo pronašla u ožujku. Bio je zakopan u vrtu njihove kuće u Northamptonu. 

42-godišnji građevinar pronađen je gotovo pet mjeseci nakon ubojstva. Policija je potvrdila da je Billingham umro od uboda nožem u vrat.

Beal se u petak pojavila na sudu u Northamptonu te joj je datum preliminarnog suđenja određen za 12. rujna ove godine, piše Daily Mail.

Tijelo pronađeno zakopano u vrtu

"Morate doći na suđenje. Ako to ne učinite, suđenje će se nastaviti u vašoj odsutnosti", kazao je sudac David Herbert učiteljici. 

Policija je u ožujku došla pretražiti njihovu kuću u ulici Moore. U pretrazi je sudjelovao i policijski pas. Na kraju su službenici pronašli Billinghamovo tijelo zakopano u stražnjem vrtu. Samo tri dana ranije, Beal je uhićena u hotelu u Cumbriji.

Beal je prije uhićenja radila kao učiteljica u školi Eastfield Academy u Northamptonu. Nekoliko dana nakon što je uhićena dobila je otkaz.

Pročitajte više