Uhićen muškarac s fotografije na kojoj gleda u kameru, policija ga tražila zbog krađe

Foto: MUP

"NAKON što je Policijska uprava zadarska objavila fotografije muškarca koji se dovodi u vezu s kaznenim djelom teške krađe, zaprimili smo veći broj dojava građana koji su nam dostavili vrlo korisne informacije o počinitelju", piše policija u današnjem priopćenju. Oni su, podsjetimo, prije nekoliko dana objavili fotografiju mladića kojeg traže zbog pljačke, koji je gledao ravno u nadzornu kameru.

"U subotu, 13. kolovoza uhićen je 21-godišnji hrvatski državljanin nad kojim je provedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je 02. kolovoza 2022. godine u večernjim satima u Zadru, u Ulici Akcije Maslenice iz zlatarnice u vlasništvu 44-godišnjakinje, s ciljem da se nepripadno materijalno okoristi, otuđio zlatni nakit, čime je vlasnici pričinio veću materijalnu štetu. Protiv osumnjičenika, nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru podnesena je kaznena prijava", piše policija.

"Želimo zahvaliti građanima koji su nam se s punim povjerenjem obratili i dostavili nam izuzetno korisne informacije za rješavanje kaznenog djela. Suradnja građana i njihovo povjerenje prema policiji jedan je od najvažnijih preduvjeta za stvaranje sigurnijeg društvenog okruženja", objavila je policija.

Pročitajte više

 

Pročitajte više