Uložite sigurno u svoju budućnost: Upišite Visoku školu za sigurnost

Foto: Press

UPIŠITE Preddiplomski ili Specijalistički diplomski stručni studij sigurnosti, koji pružaju uvid u područja integralne sigurnosti. Prijave traju do 01. srpnja 2022. godine. 

Jeste li željni znanja i profesionalnog usavršavanja? Za sve koji žele postati stručnjacima u području sigurnosti, ovo je jedinstvena prilika. U novouređenom modernom Kampusu, uz opciju hibridnog modela poučavanja, naši će vas eminentni predavači oplemeniti najnovijim znanjima na upravljačkoj i operativnoj razini. 

Visoka škola za sigurnost gaji višedesetljetno iskustvo obrazovanja stručnjaka u području sigurnosti, a danas je dio grupacije Swiss School of Business and Management Geneva, prestižne švicarske obrazovne institucije koja okuplja studente iz preko 100 zemalja svijeta, a koja je ostvarila jednu od najrelevantnijih međunarodnih akreditacija poslovnih škola (ACBSP). Visoka Škola za Sigurnost akreditirana je visokoškolska ustanova u Republici Hrvatskoj, s preko 4 tisuće alumni studenata, a snažnu vezu održava s industrijom. Vrstan Gospodarski savjet VSS-a sačinjen je od rukovodećih osoba tvrtki koje spadaju u sam vrh nacionalnih, ali i svjetskih industrijskih lidera.

Preddiplomski stručni studij sigurnosti je trogodišnji studij (6 semestara) kojim se stječe 180 ECTS bodova, što je prva razina bolonjskog visokog obrazovanja. Završetkom studija stječe se stručni naziv “stručni/na prvostupnik/ca (baccalaureus/a) inženjer/ka sigurnosti i zaštite” uz naznaku smjera studija s kraticom bacc. ing. sec. 

Specijalistički diplomski stručni studij sigurnosti je dvogodišnji studij (4 semestra) kojim se stječe 120 ECTS bodova, što je druga razina bolonjskog visokog obrazovanja. Završetkom studija stječe se stručni naziv: “stručni/na specijalist/ica inženjer/ka sigurnosti i zaštite” uz naznaku smjera studija s kraticom struč.spec.ing.sec. Specijalistički diplomski stručni studij sigurnosti  nudi odabir jednog od četiri smjera: zaštita na radu, zaštita od požara, zaštita okoliša te zaštita osoba i imovine.

Jednogodišnji specijalistički diplomski stručni studij sigurnosti (60 ECTS bodova) namijenjen je osobama s prethodno završenim minimalno četverogodišnjim studijem, koje žele svoje obrazovno iskustvo nadograditi važnim kompetencijama iz područja sigurnosti. Završetkom specijalističkog diplomskog stručnog studija sigurnosti stječe se stručni naziv “stručni/na specijalist/ica inženjer/ka sigurnosti i zaštite” uz naznaku smjera studija s kraticom struč.spec.ing.sec.

Visoka škola za sigurnost jamči vam kvalitetno obrazovanje. 

Prijaviti se možete do 01. srpnja 2022. godine na poveznici, preko e-maila: info@vss.hr, a dodatne informacije možete dobiti na telefon +385 (1) 4668 819.

Pročitajte više

 

Pročitajte više