VIDEO Biciklist u Zagrebu mahao nožem instruktoru vožnje. Oglasila se policija

Instruktor vožnje Krešimir Stunić, koji na TikToku ima popularan kanal Instruktor Trulac, na toj je društvenoj mreži objavio snimku na kojoj biciklist, koji prolazi ispred njega, maše nožem. 

Biciklist prolazi na zebri dok mu je upaljeno crveno svjetlo i odmah pokazuje nož koji ima u ruci, a potom i maše njime.

Čini se da Stunić u prvom trenutku ne primjećuje nož. Biciklist mu, dok maše nožem, viče: "Stani, je*em ti mater."

@instruktor_trulac NOŽ #samoljubav ♬ original sound - Instruktor TRULAC

"Kaj mater, na koje svjetlo ideš?" odgovara instruktor.

"Ajd, pu*i ku*ac, majmune. Ku*va ti je mama", odvraća biciklist.

Instruktor potom polaznici u automobilu kaže da nastavi vožnju. "Strašno", prokomentirao je još Stunić. 

Snimka je nastala 6. lipnja, a incident je navodno prijavljen policiji.

Nije nožem mahao samo prema instruktoru vožnje, policija ga isti dan pronašla i privela

Index je postavio upit o događaju zagrebačkoj policiji. Odgovorili su nam kako su slučaj riješili istog dana, 6. lipnja. 

Ispostavilo se da biciklist nije nožem mahao samo prema instruktoru Stuniću, nego i u još dva odvojena slučaja pa je policija o tome dobila ukupno tri dojave građana. 

Policija je 31-godišnjag počinitelja privela te je proglašen krivim za prekršaje iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (članak 6.) te Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana  (članak 29.), zbog čega mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 1090 eura.

Cijeli odgovor policije

Odgovor policije prenosimo u cijelosti.

"U četvrtak, 6. lipnja 2024. u popodnevnim satima Policijska uprava zagrebačka zaprimila je tri dojave u kojima se navodi da mladić verbalno prijeti te pokazuje nož tijekom vožnje na biciklu na relaciji Rudeške i Horvačanske ceste, Golikove ulice te II. trebevečki odvojak.

Istog dana, operativnim radom policijskih službenika došlo se do saznanja da bi se moglo raditi o 31-godišnjaku koji je ubrzo pronađen i priveden u službene prostorije.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni 31-godišnjak na naročito drzak i nepristojan način, narušavao javni red i mir tako što se na ulici kretao biciklom, u ruci držao nož na način da ga je učinio vidljivim drugim građanima te ih galameći vrijeđao.

Osumnjičeni je uz prekršajnu prijavu zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (članak 6.) te Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana  (članak 29.) priveden na nadležni prekršajni sud, gdje mu je određeno zadržavanje", poručila je zagrebačka policija. Kazna mu još nije potvrđena. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.