VIDEO Dječaka (9) u Engleskoj odnio vjetar dok je bio u lopti, završio je u bolnici

Screenshot: Daily Mail

DJEČAKA u Liverpoolu, koji je bio u zorb lopti, jači je vjetar odnio šest metara u zrak. Devetogodišnjak je u nedjelju sudjelovao u zorbingu tijekom festivala Southport Food and Drink u Merseysideu kada ga je jači nalet vjetra vinuo u zrak. 

UPOZORAVAMO DA BI NEKIM ČITATELJIMA OVA SNIMKA MOGLA BITI UZNEMIRUJUĆA 

Zorbing je ekstremna vrsta sporta ili rekreacije osmišljena na Novom Zelandu u kojoj se ljudi kreću unutar lopte napravljene od poluprozirne plastike. 

Vjetar podigao još jednu loptu s djetetom 

Dječak je nakon incidenta helikopterom prebačen u dječju bolnicu Alder Hey. Zadobio je višestruke ozljede koje nisu opasne po život. "Zapuhao je jači vjetar i otpuhao loptu s dječakom iz vode. Zorb je zatim pao na kantu i puknuo, a dječak je pao na pod", ispričao je jedan svjedok događaja, a prenosi Daily Mail

Policija je priopćila da je vjetar podigao još jednu loptu, ali da dijete unutar nje nije bilo ozlijeđeno. "Dječak je bio unutar zorb lopte na napuhavanje na jezeru. Lopta je neočekivano odletjela u zrak, a zatim pala na travu", kazali su iz policije. 

"U isto vrijeme je i druga zorb lopta s još jednim djetetom podignuta u zrak, ali, srećom, ovo dijete nije zadobilo ozljede. Devetogodišnjak je vozilom hitne pomoći prebačen u bolnicu", dodaju. 

Pročitajte više

 

Pročitajte više