VIDEO Ivošević: Mi smo bolji nego lani. Neka se drugi zapitaju gdje su im glasovi

Foto, video: Index

BOJAN IVOŠEVIĆ komentirao je prve rezultate DIP-a po kojem Ivica Puljak ima 49.93 posto glasova za gradonačelnika, a Centar 43.41 posto.

"Pričekao bih s proglašenjem pobjede, tek je nešto više od 50 posto biračkih mjesta izbrojano. Ono što nam ovi rezultati kažu jest da smo dobili veliku potporu birača, veću nego na prethodnim izborima u postocima i dali su nam sada znatno veću podršku za Gradsko vijeće", rekao je Ivošević. 

 

"Mislim da je evidentno da ova mala izlaznost nije išla na našu štetu. Da su nas naši birači ostali i dalje podržavati, a da su neki drugi imali problem da one politike koje su zastupali i način na koji su se ophodili u političkoj areni birači evidentno ne cijene", kazao je. 

"Ovo su zasad odlični rezultati, mislim da se nitko ne bi požalio na njih. Dozvolimo da se svi rezultati prebroje pa ćemo detaljnije komentirati", rekao je Ivošević. 

Na konstataciju da je 18 tisuća ljudi odabralo novu vlast, Ivošević je odgovorio:

"Sličan rezultat smo mi imali u prvom krugu prije godinu dana. Neki drugi su dobili manje glasova, mislim da njih morate pitati gdje su nestali njihovi glasovi i što su radili zadnjih 10 mjeseci. Mi smo se borili za javni interes. Uveli smo javne natječaje u Grad, gdje je ranije vrijedila samo stranačka iskaznica. Očito građani to cijene."

Pročitajte više