VIDEO Policajac iz Engleske nogom snažno udario djevojku (15), nije dobio otkaz

Screenshot: Daily Mail

POLICAJAC iz Engleske koji je snimljen kako nogom udara i baca 15-godišnju djevojku na tlo nije dobio otkaz.

Neimenovani službenik iz policijske postaje Norfolk snimljen je kako 26. rujna u Norwichu nogom udara tinejdžericu. Policija je kasnije potvrdila da mu je poslala pismeno upozorenje zbog nedoličnog ponašanja. 

Nogom snažno udario 15-godišnjakinju

Na snimci incidenta, koji se dogodio ispred indijskog restorana City of Spice, vidi se kako dvojica policajaca pokušavaju uhititi jednu žensku osobu koja se opire uhićenju. U tome ih je pokušavala spriječiti djevojka (15) koja je bila s tom ženom. Ubrzo na scenu stupa treći policajac, koji nogom udara 15-godišnjakinju i baca je na tlo.

Dexter Hanna (41), koji je snimio incident, kazao je da policajac nije djevojci postavio nikakva pitanja prije nego što ju je udario nogom. Na snimci se čuje kako policajcima govori da bi joj na ovaj način mogli slomiti vrat.

"Prvo je došao jedan policajac koji je pokušavao obuzdati djevojku, pokušavao biti ljubazan"

No dodao je da su ga djevojke "pokušavale impresionirati" kada su vidjele da snima što se događa, piše Daily Mail.

"Prvo je došao jedan policajac koji je pokušavao obuzdati djevojku, pokušavao je biti ljubazan. A onda, kada sam ja počeo snimati, ona je krenula raditi show. Počela je maltretirati i udarati policajca", kazao je Hanna.

"Ipak, kada je došao treći policajac, on nije postavio nikakva pitanja, samo je snažno udario drugu djevojku", dodao je.

Pročitajte više