VIDEO Puljak se obratio građanima: Split će doživjeti pravu renesansu

IVICA PULJAK se nešto nakon 22 sata obratio građanima.

Tekstualni prijenos:

“Građani Splita su odlučili, izabrali su red umjesto nereda, budućnost umjesto prošlosti, javni interes i borbu za javni interes i sve što smo nas trojica i naš tim radili

Zahvaljujem građanima Splita. Zahvaljujem svojim zamjenicima. Vjerujem da ćemo pobijediti i za 15 dana, u drugom krugu. Imamo većinu u Gradskom vijeću, moći ćemo napraviti sve što smo zacrtali.

Ako mi osvojimo 16 mandata, mi ćemo pružit ruku svima kojima je Split važan i koji žele da se grad Split razvija. Napravit ćemo reviziju svih projekata.

Ova tri mjeseca će dati veći zamah gradu Splitu i Split će sve ne samo nadoknadit nego će Grad Split doživjet takvu renesansu kakvu nisu još vidjeli gradovi u Hrvatskoj.

Mi nećemo koalirati s HDZ-om ili Kerumom, ali ako će podržati naše projekte, mi ćemo im pružiti ruku i s njima raditi.

Sve te namještene afere nisu utjecale na građane, dapače, građani su nama dali povjerenje. Ja ću dati sve od sebe da se nađu počinitelji toga. Ja mislim da ljudi koji su to napravili ne bi smjeli sudjelovati u politici. I ta situacija se mora razriješiti. Moram zahvaliti većini medija koji su to zadržali ipak u nekom ljudskom okviru poštivanja pojedinaca.

Svi vrijedni i pošteni gradski radnici neće se morati bojati za svoju egzistenciju. Nama knjižice nisu bitne i knjižice HDZ-a neće biti prednost pri zapošljavanju"

“Ako ostanu ovakvi rezultati, imat ćemo drugi krug za 15 dana i potvrdit ćemo pobjedu”, zaključio je Puljak.

Pročitajte više