VIDEO Strašna snimka iz Srbije, dječak u zadnji čas pobjegao pred busom u parku

Screenshot: YouTube

NAJMANJE osam osoba, od kojih petero djece, ozlijeđeno je u petak u Zemunu kad je autobus javnog gradskog prijevoza uletio na dječje igralište, potvrdili su izvori u policiji i hitnoj službi.

Vozač autobusa privatnog prijevoznika izgubio je kontrolu i probio ogradu dječjeg igrališta rano poslije podne, a u nesreći je ozlijeđeno petero djece.

Troje ih je prevezeno u Dječju kliniku Kliničkog centra, jedno u Zemunsku opću bolnicu a jedno se naknadno javilo liječnicima, doznaje Radio-televizija Srbije.

Mediji izvješćuju da je ozlijeđeno više osoba, ali nitko od njih nije životno ugrožen.

Agenciji Tanjug potvrđeno je u MUP-u da je vozač autobusa uhićen.

Gradska uprava Beograda priopćila je da se privatno poduzeće kojem je povjeren javni gradski prijevoz putnika na liniji 45 mora "hitno izjasniti o nesreći".

Resorne gradske vlasti potvrdile su da je riječ o autobusu privatnih prijevoznika koji čine konzorcij "Ariva" i "Unakop".

Osim državnog poduzeća GSP Beograd koje uz autobuse koristi i tramvaje i trolejbuse, javni prijevoz u srbijanskoj prijestolnici obavlja i pet privatnih konzorcija, a povjerene su im 22 gradske i prigradske linije. 

Ljudi htjeli linčovati vozača?

Kako su za Telegraf na licu mjesta ispričali svjedoci, vozač je pobjegao da ga na licu mjesta ne bi linčovali. Nakon što je uhićen, policija je morala štititi vozača.

Pojavila se snimka

Na društvenim mrežama pojavila se snimka nesreće, koja je vrlo lako mogla završiti tragično. Naime, kako se vidi na snimci nadzorne kamere, netom prije nego što je autobus doletio, tu je prolazio jedan dječak. On se doslovno u zadnji čas izmaknuo i tako si spasio život.

Pročitajte više