Vozač koji je naletio na policajca je otprije poznat policiji, osuđivan je

Foto: MUP

29-GODIŠNJI Ivan Božić iz Solina, kojeg policija sumnjiči da je Golfom udario mladog policajca, teško ga ozlijedio i pobjegao, otprije je poznat policiji.

Kako piše Slobodna Dalmacija, on je pravomoćno osuđen u kolovozu 2018. godine zbog oštećenja tuđe stvari na kaznu zatvora od šest mjeseci, uvjetno na dvije godine, a ima i presudu na identičnu kaznu od prosinca 2020. godine i to zbog teške krađe.

ODO u Splitu ga je optužio i za krađu staklenih boca. Traže 10 mjeseci bezuvjetnog zatvora, a terete ga da je u veljači i ožujku ove godine u Solinu u 11 navrata iz skladišta jednog trgovačkog društva ukrao prazne staklene boce od jedne litre gaziranog pića Jamnica zajedno s gajbama. Procjenjuje se da je firmu oštetio za 19.000 kuna.

Krao staklene boce

Tereti ga se i da je 25. travnja 2022. godine oko 5 sati ujutro u Solinu ušao u vatrogasni dom, provalio u automat s pićem i grickalicama te iz njega uzeo 640 kuna. Tereti ga se i da je sredinom srpnja ove godine u Dugopolju iz skladišta Studenca ukrao prazne staklene boce od jedne litre gaziranog pića Jamnica. Prvi je put uzeo 13 plastičnih gajbi Jamnice oštetivši Studenac za 821 kunu, a drugi je put odnio sedam gajbi izazvavši štetu od 442 kune, piše Slobodna Dalmacija.

26. srpnja ove godine je, piše Slobodna, uhvaćen s 2.3 grama marihuane.

Pročitajte više