Vozači, oprez! Na autocestama su uočene životinje

Ilustracija: YouTube

UOČENE su životinje na autocestama - pas na autocesti A5 oko 43. kilometra između čvora Čepin i čvora Đakovo, a srna na autocesti A1 na 58. kilometru između čvora Bosiljevo I i čvora Novigrad, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Ceste su mokre i skliske

Kolnici su mjestimice mokri ili samo vlažni i skliski. Zbog povremeno jakih pljuskova moguće je naići na veću količinu vode koja se zadržava na kolniku. Mogući su odroni. Pojačan promet očekuje se tijekom dana na gradskim cestama i obilaznicama, pojedinim autocestama, prilazima turističkim središtima, trajektnim lukama i pristaništima te na pojedinim graničnim prijelazima.

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7.5 tona bit će na važnijim državnim cestama u Istri i priobalju danas od 14 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama, kao ni na državnoj cesti DC1.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Zbog loših vremenskih uvjeta u prekidu je katamaranska linija Dubrovnik - Mljet.

Pročitajte više

 

Pročitajte više