Vučićev propagandist: Nisam stavio Miloševićevu knjigu na grob Olivera, to je montaža

Foto: Facebook

VUČIĆEV propagandist, kolumnist Večernjih novosti i urednik tjednika Pečat Filip Rodić ovih se dana odmarao u Hrvatskoj, sudeći prema fotografijama koje su objavljene na njegovom Facebook profilu.

Kako se vidi iz objave od 1. kolovoza, Rodić je baš u vrijeme kada se obilježavala godišnjica smrti Olivera Dragojevića posjetio njegov grob u Veloj Luci i na njemu, sudeći prema fotografiji, ostavio knjigu ratnog zločinca Slobodana Miloševića Godine raspleta. Radi se o zbirci njegovih govora.

Rodić: To je montaža

Rodić za "Novosti" kaže da niti je bio na grobu Olivera Dragojevića, niti je tamo odnio Miloševićevu knjigu. Kaže i da je navodna objava na njegovom Facebook profilu - falsifikat.

"Ta fotografija s groba iz Vele Luke čista je montaža! Ona nikada nije bila na mom profilu. Prvog avgusta je mojoj supruzi bio rođendan i nismo mrdnuli nigdje s Krka. Ne znam kome je i zbog čega bilo potrebno fabrikovanje ovakvog skandala i ne znam zašto sam iskorišten baš ja. Posebno me pogađa jer imam rodbinu u Hrvatskoj, koja je uznemirena i uvrijeđena", rekao je.

"Kakav bih ja to čovjek bio kada bih na jednom grobu odavao počast mrtvima (Jasenovac), a drugi na ovaj način skrnavio. To nije moj manir, to nije manir čestitog čovjeka", dodaje.

Pročitajte više