Vulin odgovorio Milanoviću: To o pobijenoj srpskoj djeci može reći samo ustaša

Foto:Dusan Milenkovic/ATAImages/PIXSELL

MINISTAR unutarnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin odgovorio je hrvatskom predsjedniku Zoranu Milanoviću i naveo: "Dok Vučić vodi Srbiju, nećemo prestati tražiti pravdu za našu pobijenu djecu".

"Zato što je hrvatska politika prema Srbima mješavina kompleksa i loših namjera, između hrvatske ljevice i desnice nema nikakve razlike kada je u pitanju odnos prema Srbiji i srpskim žrtvama", naveo je Vulin.

Kako je naveo, "kada se Milanović pred veteranima hvalio bliskim rođacima pripadnicima ustaškog pokreta, bio je iskren, baš kao što iskreno mrzi i Vučića i Srbiju", prenosi N1.

Vulin kaže da EU u kojoj odlučuju ustaše nije mjesto za Srbiju

"Reći da je ‘to s pobijenom srpskom djecom, postalo nepodnošljivo gadljivo’ može samo ustaša. Dok Vučić vodi Srbiju, nećemo prestati tražiti pravdu za našu pobijenu djecu, nama su ona vrijedna istine i pravde, a ustaše neka nastave prijetiti blokiranjem ulaska Srbije u Europsku uniju i neka se drže svog obećanja, da bar jednom urade nešto dobro za Srbiju", piše Vulin u priopćenju.

"Europska unija u kojoj odlučuju ustaše nije mjesto za Srbiju", izjavio je ministar unutarnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin, reagirajući na navode predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića da je Vučićevo spominjanje djece postalo "nepodnošljivo gadljivo".

Pročitajte više