Wizz Air uvodi dvije nove linije iz Rima za Hrvatsku

Foto: EPA

MAĐARSKI niskotarifni avioprijevoznik Wizz Air najavio je dvije nove linije prema Hrvatskoj od srpnja ove godine.

Poznati mađarski avioprijevoznik Wizz Air u srpnju povećava broj zrakoplova baziranih u rimskoj zračnoj luci Fiumicino te najavljuje uvođenje dvije nove linije prema Hrvatskoj. Kompanija se nakon dulje stanke vraća i u Zračnu luku Dubrovnik, javlja portal Croatian Aviation.

Kompanija je sinoć na svojim službenim stranicama najavila baziranje zrakoplova tipa A321NEO u Zračnu luku Fiumicino te otvaranje većeg broja linija prema europskim odredištima, uključujući i dvije zračne luke u Hrvatskoj - Split i Dubrovnik.

Od 2. srpnja linija Rim - Split - Rim

Wizz Air će od 2. srpnja uvesti liniju Rim - Split - Rim koja će prometovati tri puta tjedno, svakog ponedjeljka, srijede i petka, sve do 29. listopada. Na 52 povratna leta kompanija će između Splita i Rima ovog ljeta ponuditi čak 24.856 sjedala. Radi se o čak sedmoj novoj liniji Wizz Aira u ovoj ljetnoj sezoni prema Zračnoj luci Split.

Povratak u Dubrovnik

Nakon dulje stanke ovaj se avioprijevoznik vraća i u dubrovačku zračnu luku. Linija će također biti u prometu tri puta tjedno, u razdoblju od 1. srpnja do 30. listopada, utorkom, četvrtkom i subotom.

S čak 53 planirane rotacije Wizz Air će između Dubrovnika i Rima u ponudi imati više od 25 tisuća sjedala.

Pročitajte više