Za ubojstvo obitelji Đokić osumnjičeni i sinovi rođaka. Svima je određen pritvor

KASNO sinoć određen je 30-dnevni pritvor Goranu Đoniću i njegovima sinovima zbog sumnje da su ubili obitelj svog rođaka Gorana Đokića.

Kako je pisao Telegraf, Đonić je nakon uhićenja prvo priznao krivnju rekavši da nije jedini sudjelovao u ubojstvu, ali jučer se branio šutnjom.

Dokazi terete samo Đonića

"Intenzivno se prikupljaju dokazi kako bi se provjerile Džonićeve tvrdnje da nije bio jedini izvršitelj. On se branio da je bio ucijenjen, da mu je smješteno tako što je ukradeni novac zakopan na imanju njegovog sina i nudio se da svjedoči protiv navodnih suučesnika.

Do sada pronađeni dokazi terete samo njega.

Pištolj kalibra devet milimetara koji je policija pronašla u njegovom stanu u Aleksincu odgovara oružju kojim su Đokići usmrćeni.

Ukradeni novac pronađen je dobro sakriven na ograđenom imanju koji pripada njegovom sinu, zamotan oko korijena jednog stabla. Da policija nije koristila detektor metala, tko zna bi li taj dokaz bio ikada otkriven.

S obzirom na to da je nađeno nešto preko 40.000 eura, a sumnja se da je ukradeno barem dvjesto tisuća, pretraga tog imanja, ali i Goranove obiteljske kuće i okućnice u Moravcu se nastavlja.

On odbija reći gdje je ostatak i tvrdi ga ih je podijelio sa suučesnicima, ali pitanje je, je li to zaista istina, naročito nakon tvrdnji rodbine da je bio u financijskoj krizi, a da je dobro znao gdje Goran drži novac", govore za Telegraf izvori upoznati s ovim slučajem.

Podsjetimo, Đokići su posljednji put viđeni u noći između subote i nedjelje, 26. na 27. rujna, kada su iz sela Moravac, gdje su bili kod majke Gorana Đokića na večeri, krenuli put Aleksinca u kojem žive. Njihov Volkswagen Passat crne boje snimila je nadzorna kamera na praonici, kod mosta u Žitkovcu, i od tog trenutka im se gubi svaki trag.

Prije par dana uhićen je Goran Džonić, bratić ubijenog vlasnika mjenjačnice Gorana Đokića.

Osumnjičeni ubojica i žrtve su bili vrlo bliski i znali su se cijelog života te nikad nisu imali međusobnih problema. Živio je nedaleko od obitelji Đokić, samo četiri kuće dalje.

Pročitajte više