Zadnji dan prijava: Ne propustite priliku i osvojite SSBM Geneva Stipendiju

Foto: Press

Swiss School of Business and Management Geneva (SSBM Geneva) poziva ambiciozne pojedince da se prijave za prestižne MBA stipendije koje mogu značajno unaprijediti njihovu karijeru. Ova renomirana poslovna škola, nudi jedinstvenu priliku za vrhunsko MBA obrazovanje po švicarskim standardima kvalitete.

Što SSBM Geneva pruža svojim studentima?

SSBM Geneva je međunarodno priznata poslovna škola koja se ističe svojim vrhunskim MBA programom. Akreditiran od strane EduQua-e i ACBSP-a, program je dizajniran da zadovolji najviše međunarodne standarde obrazovanja. Predavanja vode stručnjaci iz područja marketinga, financija, menadžmenta, leadershipa, HR-a te digitalne transformacije, osiguravajući da studenti stječu relevantno znanje za uspjeh u dinamičnom poslovnom okruženju.

Prilika koja se ne propušta

SSBM Geneva, u suradnji s Deloitteom i vodećim stručnjacima iz područja poslovanja, nudi čak 10 stipendija koje pokrivaju do 100% troškova školarine. Ovaj program nije samo priznat međunarodno, već je i osmišljen da vam pruži konkurentnu prednost na globalnom tržištu rada.

Danas je zadnja šansa za zainteresirane da iskoriste ovu priliku jer je rok za prijavu - 20. lipnja 2024. godine!

Prijavite se i postanite dio međunarodne zajednice studenata SSBM Geneva. Ne propustite priliku za obrazovanje koje vas priprema za izazove današnjeg poslovnog svijeta.

Stipendije za MBA program

Prijave su još danas otvorene za nekoliko vrsta stipendija:

  • 2 stipendije koje pokrivaju 100% troškova školarine
  • 4 stipendije koje pokrivaju 50% troškova školarine
  • 4 stipendije koje pokrivaju 30% troškova školarine

Stipendije su dostupne kandidatima koji demonstriraju izvrsnost u akademskim postignućima, liderstvo i motivaciju za napredak u svojoj karijeri. 

Unaprijedite svoju budućnost

SSBM Geneva nudi različite programe prilagođene vašim profesionalnim ciljevima:

  • Blended MBA za fleksibilnost uz mogućnost kombiniranog online i onsite učenja,
  • Global MBA za razvoj vještina uz praktične primjere iz poslovne prakse,
  • Executive MBA za iskusne profesionalce koji žele napredovati u svojoj karijeri.

Svi programi osmišljeni su kako bi pružili praktično znanje kroz suradnju s više od 30 industrijskih partnera, nudeći studentima priliku da rješavaju stvarne poslovne izazove.

Kako se prijaviti?

Prijavite se putem službene web stranice SSBM Geneva uz kod ZG24. Priložite prijepis ocjena, životopis te motivacijsko pismo kako biste se istaknuli kao idealni kandidat za stipendiju.

Za više informacija o programima i detalje o prijavi, posjetite web stranicu ili kontaktirajte našu referadu u Zagrebu putem maila contact@ssbm.ch ili na broj +38514668818.

Iskoristite ovu priliku za transformaciju svoje karijere uz jedinstvene obrazovne programe SSBM Geneva. Prijavite se još danas!

Uskoro opširnije

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.