Zatvorenik u SAD-u nabavio pištolj. Prvo ubio zaposlenika u kuhinji pa sebe

Screenshot: X

Zatvorenik je rano jutros pištoljem ubio zaposlenika kuhinje zatvora u američkoj saveznoj državi Georgiji, nakon čega je počinio samoubojstvo. Kazneno-popravni odjel Georgije u priopćenju navodi da istražuje smrtne slučajeve u zatvoru Smith. Dodaje kako je zatvorenik Jaydrekus Hart jutros oko 4:30 pucao u djelatnika koji je služio hranu u zatvorskoj kuhinji, a zatim upucao sam sebe. "Temeljito ćemo istražiti kako je došlo do ovog tragičnog incidenta", stoji u priopćenju. 

Ime ubijenog kuhinjskog radnika, zaposlenika ugostiteljske tvrtke Aramark, nije za sada objavljeno. Ovo je drugo ubojstvo članova osoblja zatvora Smith u manje od godinu dana. Zatvorski službenik Robert Clark (42) umro je prošlog listopada nakon što ga je zatvorenik kojeg je pratio napao s leđa oružjem ručne izrade, piše ABC News.

U veljači 2023. je otpušten upravitelj zatvora Brian Adams. Nakon istrage je optužen za reketarenje, podmićivanje te davanje ili pisanje lažnih izjava. Hart je u zatvoru od 2015. nakon što je u okrugu Carroll osuđen za ubojstvo iz nehaja. Najranije je mogao na slobodu 2043. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.