Zekanović napustio dvoranu kad je počeo Milanovićev govor

Screenshot: Dnevnik Nove TV

HRVOJE ZEKANOVIĆ, saborski zastupnik i bivši Suverenist, napustio je dvoranu u Šibeniku kada je predsjednik Zoran Milanović započeo svečanu sjednicu Županijske skupštine Šibensko-kninske županije povodom obilježavanja Dana Šibensko-kninske županije.

"Milanović trabunja"

"Milanović je nesuvisao i reći ću čak da trabunja. Ne želim trošiti svoje vrijeme i ne želim da me inficira svojim govorom. Ja ću njega slušati kad mi se ispriča, naime, on je mene i predsjednika vlade optužio da imamo neke dealove i pozvao je DORH da nešto napravi po tom pitanju. I ja pozivam gospođu Hrvoj Šipek neka postupi po njegovoj prijavi i neka krene u postupak pa - ili ćemo Andrej Plenković i ja u zatvor ili će Milanović u ludnicu'', rekao je Zekanović za Novu TV.

Postoji i treća mogućnost, tvrdi Zekanović. ''Uvijek mi se može ispričati, a ja ću mu kršćanski oprostiti'', zaključio je Zekanović. Na upit novinara o Zekanovićevom odlasku odgovorio je i sam Milanović.

Milanović: Preuzeo je ulogu dvorske lude, pravi se atoničan kao oposum

"Nije tu? Jel se skinuo gol? Mogao bi se dopasti ženama, preuzeo je ulogu dvorske lude, ne znam zašto na sebe tako privlači pažnju. Pitajte ga što on meni zamjera. Borbu za interese Hrvata u BiH? Pravi se atoničan kao oposum u Virginiji. Pitajte tog Zekana i dajte mu torbu šargarepe. Plenković se mora ispričati generalima, napraviti sklek ako može, za ono što je insinuirao. On će te ljude nazivati udbašima? Pa on je udbaš! Nemoj glumiti da ti je Tuđman išta značio u životu. Ovdje ništa nije normalno u ovoj zemlji", komentirao je Milanović.

Pročitajte više

 

Pročitajte više