Razmišljate o povoljnoj kupnji limenog ljubimca? Javna dražba rabljenih vozila je prava stvar za vas

Foto: PR

JAVNA dražba rabljenih vozila, jedan od najpovoljnijih i najzanimljivijih načina kupovine limenih ljubimaca biti će održana 13.12.2014., u organizaciji TRCZ automobila.

Svim zainteresiranim kupcima biti će ponuđeno oko stotinu trideset vozila svih marki i brandova. U sklopu licitacije biti će ponuđena i vozila državnih institucija, redom HAC-a, Hrvatske pošte, Hitne pomoći, Hrvatske poljoprivredne agencije te resornih ministarstva.

Javna dražba biti će održana u prostoru Kulturnog Centra Pešćenica, 13.12.2014., s početkom u 09.00 sati.

Tijekom licitacije potencijalnim će kupcima biti ponuđeno oko stotinu i trideset vozila. Jedan dio vozila koja su u ponudi pripadaju državnim institucijama te će tako zainteresirani moći vrlo povoljno do vozila koja su do nedavno bila korištena od strane HAC-a, HP, Hitne pomoći, Hrvatske poljoprivredne agencije te pojedinih ministarstava.

Za očekivati je da će se i ovoga puta dvoranom širiti mnoštvo emocija kao što je slučaj bio nebrojeno puta do sada. Riječ je o uistinu zanimljivom događanju prepunom uzbuđenja i vještog licitiranja. Biti dio ovakvog događanja više je od poslovne i osobne potrebe i postaje više od zabave i uzbuđenja. Uzme li se u obzir kako je riječ o najpovoljnijem načinu kupovine vozila, onda je jasno kako ovakvi događaji predstavljaju puno više od same kupovine vozila.

Organizator licitacije su TRCZ automobili, vodeća tvrtka za prodaju rabljenih vozila u Hrvatskoj. Svi zainteresirani kupci, da bi sudjelovali u licitaciji moraju uplatiti 10% vrijednosti početne cijene određenog vozila za koji se natječu. Tijekom dražbe iznosi se podižu prema pojedinačnim mogućnostima dok je najmanji mogući iznos za podizanje licitacijskog iznosa 200 kuna.

Sva vozila iz ponude mogu se pogledati te uplatiti jamčevina 11.12.2014. i 12.12.2014. u Donjoj Zelini, Donjozelinska bb, u vremenu od 10-14 sati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara