AUTOline otvorio vrata

NOVI AUTOline prodajno-servisni centar u Dugopolju, podružnica tvrtke EUROline d.o.o., glavnog zastupnika Daimlera AG i Chryslera Int. Corp. za Hrvatsku danas je službeno otvario vrata.

AUTOline je ovlašten za prodaju i servis osobnih vozila Mercedes-Benz, smart, Maybach, Chrysler, Jeep, Dodge te transportera, gospodarskih vozila, autobusa i Mitsubishi Fuso vozila.

Riječ je o jednom od najvećih i najmodernijih prodajno-servisnih centara u Hrvatskoj. Prodajno-izložbeni salon smješten je na 1.000 kvadrata, ukupna površina centra je 8500 m2, a prostire se na 31.050 m2 zemljišta.

O kako se velikom zdanju radi govore i podaci kako je moderno zdanje prepoznatljive Daimlerove arhitekture, nastalo nakon što je iskopano 150.000 prostornih metara kamena i zemlje, za što je bilo potrebno 13 velikih miniranja ili 85 tona dinamita u sklopu 1.460 bušotina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Centar ima pet tehnički kanala za servis kamiona i autobusa dužine 30 m i kanal za dijagnostiku, odnosno aktivni prijam, u skladu sa standardima Mercedes-Benza. Tu je i 18 autodizalica i 30 radnih mjesta u servisu osobnih vozila, međusobno povezanih komunikacijskim mrežnim. AUTOline trenutno zapošljava 50 djelatnika.

Centar raspolaže sofisticiranom komorom za lakiranje vozila, komorom za poliranje vozila, te čak 750 kvadrata prostora za limene radove. Ponuda uključuje skladište originalnih rezervnih dijelova za cijelu proizvodnu gamu i automatsku autopraonicu.

Otvorenje AUTOlinea u Dugopolju ostat će zapamćeno i po hrvatskoj premijeri Mercedesa CLC Sportcoupé, kao i po vrijednoj donaciji EUROlineove humanitarne zaklade. S osnovnim motom "Dobro se vraća dobrim", Splitskoj podružnici Centra za autizam doniran je Mercedes-Benzov Vito 111 CDI  s devet sjedala. Također, ključevi Mercedes-Benzovog Viana 2.2 CDI trend predani su Plivačkom klubu POŠK.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara