Hamilton provozao Biebera u LaFerrariju

Hamilton provozao Biebera u LaFerrariju

 Screenshot: YouTube

U IŠČEKIVANJU nove F1 sezone Lewis Hamilton se odlično provodi družeći se sa brojnim zvjezdana. Nedavno je tako u svojem Ferrariju provozao Justina Biebera. 
 
Prije gotovo godinu dana pojavila se vijest kako je Justin Bieber naručio predivni LaFerrari vrijedan gotovo dva milijuna EUR. Ukoliko je istinita bliži se vrijeme isporuke, pa Bieber do tada skuplja iskustvo od najboljih. Sa obzirom da se radi o gotovo tisuću konja snažnom Ferrarijevom hibridu proizvedenom u svega 499 primjeraka bila bi šteta da takav dragulj plati danak neiskustvu mlađahnog pjevača. Podsjetimo, 2013. godine je tada 19-godišnji Bieber nesmotreno startao u svojem Ferrariju 458 i udario novinara, no naknadno je oslobođen ikakve krivnje. 
 
LaFerrari je pogonjen 6,3 V12 motorom u kombinaciji sa elektromotorom razvija 963 KS i 900 Nm, te uhvati maksimalnih 350 km/h. am Ferrari nije dovoljno ekskluzivan, ovom modelu dodatnu draž daje podatak kako je proizveden u svega 499 primjeraka. Od sume možemo odmah oduzeti nekoliko primjeraka za koje se nažalost može potvrditi kako su stradali. 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Recimo i kako se Hamiltonov LaFerrari distancira po crvenoj boji vanjštine što uključuje i krov, te stražnji difuzor, koji su inače obojani u crnu boju. 

 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara