Kupac je uvijek u pravu: Porsche pokreće proizvodnju umirovljenog modela

Kupac je uvijek u pravu: Porsche pokreće proizvodnju umirovljenog modela
Foto: Porsche

NAKON što su zadnji primjerci skupocjenog modela završili na dnu mora Porsche će model vratiti u proizvodnju.

Radi se o modelu 911 GT2 RS čija je proizvodnja obustavljena u veljači. Međutim, nakon što je nekoliko zadnjih primjeraka nakon potonuća broda završilo na dnu mora Porsche će vratiti model u proizvodnju, a sve kako bi isporučio odgovarajuće primjerke kupcima iz Brazila.

Kontejnerski brod Grande America potonuo je ranije ovog mjeseca 300 km od francuske obale, a s njim je na dno otišlo i oko 2.000 automobila. Audi Brazil je već potvrdio gubitak brojnih automobila, i to modela A3, A5, Q7, te RS4 i RS5. Prema neimenovanim izvorima iz Brazila na brodu su bila četiri primjerka GT2 RS, ali i nešto drugih modela, 718-ica i Cayennea.

U Porscheu se još nisu službeno očitovali, no Porsche Brazil je poslao obavijest svojim kupcima kako su njihovi primjerci modela GT2 RS završili na dnu mora i neće biti isporučeni, javlja Carscoops. Međutim, u pismu koje je Porsche poslao svojim kupcima obavještavaju kako će Porsche već idućeg mjeseca vratiti model u proizvodnju, te kako će svoj primjerak dobiti tijekom lipnja.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara