Mercedes ispunjava svaku želju, pa i onu da vam oboji auto BMW-ovom bojom

Mercedes ispunjava svaku želju, pa i onu da vam oboji auto BMW-ovom bojom
Foto: Mercedes

U MERCEDESU stvaraju trendove, nekad manje, a nekad više uspješno. 

Tako je pompozno najavljivani program vjernosti, u kojem biste za određenu protuvrijednost šuškavih novčanica mogli kroz godinu mijenjati Mercedese koje ćete imati u najmu, na koncu neslavno propao. Mercedesovi obožavatelji izgleda ne vole ideju da preko tjedna voze E klasu, a vikendom si priušte AMG GT, već su i tu pomalo konzervativni. 

S druge strane Designo Manufaktur program individualizacije automobila bilježi neviđen interes. S porastom narudžbi od čak 200 posto ovaj je Mercedesovog program pun pogodak. Radi se o programu koji je inicijalno krenuo prije pet godina za G klasu, a ubrzo je zbog povećanog interesa proširen i na druge modele, posebno E i S klasu, te prije spomenuti GT coupe i roadster.

Program je to koji će korisniku ispuniti svaku želju pri uređenju Mercedesovog automobila, pa čak i detaljima koji su se koristili prije pola stoljeća A sada je Mercedes otišao korak dalje i poput Rolls Roycea ponudio bezgraničan izbor nijansi boja. Štoviše, želite li svoj Mercedes obojiti u nijansu svojstvenu BMW-ovoj paleti, oni će vam ispuniti želju.

A kao dva primjera Mercedes je predstavio S63 cabrio u Deep Green zelenoj boji te E63 Wagon u DM Steel plavoj. Potonja se nudila u prošlosti u ponudi Mercedesa, ali za dostavni model Sprinter.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara