Neka i vašem automobilu ovog proljeća procvjetaju ruže!

Neka i vašem automobilu ovog proljeća procvjetaju ruže!

Foto: Intercars
 
Q-Service se za vaš automobil brine u svako godišnje doba!
 
Nakon hladnih zimskih dana, dolazak toplijeg vremena znači da bi trebalo obaviti sezonski pregled vozila. Pripremite automobil za nadolazeće proljeće - neka vaš limeni ljubimac zablista u punom sjaju!
 
 
Kakvo je stanje vaših guma?
 
Kako bi se adekvatno pripremili za toplije vrijeme, bitno je provjeriti u kakvom su stanju vaše gume i je li vrijeme za kupovinu novih.
 
 
U naših 80 servisa diljem Hrvatske možete dobiti sve potrebne informacije, obaviti sezonsku promjenu guma kao i kupnju novih guma po akcijskim cijenama. U ponudi imamo široki asortiman Continental, Barum, Laufenn, Hankook, Kingstar i Aplus ljetnih guma za sve tipove automobila.
 
 
Podvozje i amortizeri
 
Još jedna stvar koju bi svakako bilo poželjno obaviti nakon zime jest pregled podvozja automobila.
Hladnoća, snijeg, poledica i posebno, sol za posipanje cesta za vrijeme loših vremenskih uvjeta mogu stvoriti razne probleme.
 
 
Preduhitrite ih pravovremenim pregledom!
 
Brisači
 
Znamo da s proljećem dolazi i nešto ćudljivije vrijeme te česte kiše. Ukoliko su se metlice brisača na vašem automobilu oštetile ili potrošile, proljeće je sezona u kojoj biste to itekako mogli primijetiti.
 
 
Zato je sada pravo vrijeme za provjeru stanja i gumenih metlica, te ukoliko je nužno, zamijeniti ih.
Sve navedeno možete riješiti jednim odlaskom u vaš najbliži Q-Service centar i to po promotivnim cijenama. Proljetna Q-Service akcija traje do 06. 05. i nudi vam široki asortiman guma, kao i popuste na amortizere i metlice brisača.
 
Uvjerite se u našu kvalitetu!
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?