Obnovljene stranice Jaguara

IAKO je Jaguar već neko vrijeme prisutan na hrvatskom tržištu, tek od nedavno je značajnije zastupljen na hrvatskom webu. Zastupnik Jaguara za Hrvatsku obnovio je stranice na adresi www.jaguar.hr i obogatio ih mnoštvom atraktivnih sadržaja.

Vlasnici automobila marke Jaguar, ali i oni koji to žele postati, putem te web stranice imat će uvid u sve najnovije informacije i slike vezane uz ova vozila, što će u mnogome zadovoljiti njihove apetite.

"Danas ne koristiti Internet kao kanal dodatne komunikacije sa kupcima, štovateljima ili jednostavno ljubiteljima automobila nezamisliva je stvar. Stoga je i naša tvrtka odlučila posvetiti se izradi kvalitetnih web stranica sa svim relevantnim informacijama ponajprije o automobilima, a onda i o našoj tvrtki", rekao je direktor tvrtke Jaguar Croatia.

Ulazak u svijet Jaguara putem interneta ponuđen je putem introa, nakon kojeg se otvara glavna stranica. Za razliku od stranica većine zastupnika, na glavnoj stranici Jaguara nisu suhoparno ponuđeni modeli game, već je aktualan magazinski stil. Naglasak je stavljen na imidž marke, novosti vezane uz djelatnosti kluba obožavatelja i slično. Ukoliko ste zainteresirani za Jaguarove modele, više informacija o njima moguće je naći u rubrici Ponuda, ili direktno po modelima putem ikona u dnu stranice. Najinteresantnija kategorija zasigurno je Složite svoj Jaguar koja omogućava virtualno slaganje modela prema osobnim željama uz ispis cijene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od ostalih kategorija tu se još nalaze Oglasi, Nasljeđe te informacije o zastupstvu.

Jaguarove web stranice domišljato su izrađene, pristup informacijama je jednostavan, a uz podatke o automobilima, moguće je pročitati i nekoliko interesantnih članaka vezanih uz samu marku.

Kao mane možemo tek spomenuti nešto sporije učitavanje stranica i nedostatak zabavnog sadržaja kao što su screensaveri, wallpaperi, ponuda prateće opreme i slično.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara